❮ terug naar het overzicht

SERVANT LEADERSHIP voor jou

Advanced Servant Leadership Practitioner

Leiderschap uitbreiden

Als je al eerder bij NIVSL of een andere opleider een opleiding of training hebt gedaan met dienend leiderschap dan wil je misschien een stap verder of dieper. Per slot van rekening stopt je reis van dienend leiderschap nooit.

Bij NIVSL begint zo’n reis met de 10 daagse Servant Leadership Practitioner. Met de Advanced Servant Leadership Practitioner is er een vervolgprogramma gekomen.

Vervolgprogramma

Wederom vertragen en verdiepen. Twee blokken verspreid over vier maanden in een driedaagse en een tweedaagse module. We gaan werken met je eigen thema’s, gaan opstellingen doen en vooral weer heel veel verdiepen en oordeelvrij onderzoeken en daarna de stap maken naar het integreren in je eigen leven en praktijk van alle dag.

Geen bedachte vragen

Meesterlijke interventies doen in gesprekken kun je leren. Je hoeft geen rijtje vragen te bedenken die je moet stellen om beweging in gang zetten. Werken met wat zich aandient, wat naar boven komt borrelen als informatie. Je gaat ermee aan de slag.

Retraite

Het belang van verstillen zal nog duidelijker worden ingezet in dit programma. De modules bevatten duidelijke kenmerken van een leiderschapsretraite. Kleine groepen en daarmee enorme kansen voor persoonlijke verdieping.

Gedurende de modules is er ook extra individuele aandacht en ruimte voor jou aan de hand van een coachsessie. Los van de groep in een 1 op 1 setting. De vorm wordt door het moment bepaald.

De tweede module leent zich voor het samenbrengen van de groepen Advanced Servant Leadership Practitioner. Nieuwe verbindingen tot stand brengen, nog meer delen.

Durf jij los te laten en vertrouwen en je intuitie de ruimte te geven? Geef je dan snel op!

Doelgroep

Mensen die willen deelnemen zijn alumni van de Servant Leadership Practitioner of hebben een vergelijkbaar programma gevolgd bij andere opleiders. In het laatste geval is een intakegesprek wenselijk.

Groepsgrootte: minimaal zes, maximaal acht deelnemers
Duur: twee modules van twee aaneengesloten dagen
Locatie: Limmen
Investering: € 2.970,00 exclusief btw per persoon

Trainingsdata

Groep 1

 • 27 maart
 • 28 maart
 • 24 april
 • 25 april
 • 30 mei

Inschrijven

Advanced Servant Leadership Practitioner

  Inschrijven

  Advanced Servant Leadership Practitioner

   Mirjam Bakker

   Inschrijven nieuwsbrief