Wie ontmoet je bij ons?

Arlette

Mijn werkwijze ontstaat vanuit mijn waarden liefde, vrijheid, aandacht, plezier en rentmeesterschap. Ik ben scherp in mijn analyse en mijn benadering is altijd warm en vertrouwend. In mijn tas zit altijd een boek. Als het even kan lees ik namelijk graag boeken of schrijf ik blogs en teksten. Koken en samen eten is belangrijk en slenteren door de duinen of het bos met de hond is verfrissend en geeft mij rust en energie. In 2016 kwam mijn boek ‘Servant Leadership in 15 minuten’ uit. Ideeën voor een tweede boek liggen klaar.
Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Eric

Mijn werkwijze ontstaat vanuit mijn waarden geluk, verbinding, vertrouwen, bezieling en grenzen verleggen.  Ik ben rechtdoorzee, stel de vragen vanuit mijn intuïtie en raak daarmee de kern. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten met de hond in het bos of op het strand. Mijn guilty pleasure? Dat is mijn passie voor auto’s, door zowel te sleutelen en te bouwen als toertochten te rijden in binnen- en buitenland.
Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Rubya

Na mijn topsport-tijd ben ik gaan werken bij KLM. Mijn laatste functie was projectmanager bij Engineering en Maintenance. Ik heb in 2012 de Servant Leadership Practitioner gevolgd en dit was voor mijn leiderschap zo essentieel dat ik bij NIVSL aangehaakt ben gebleven. Momenteel ben ik werkzaam als projectleider bij Stichting Kinderopvang Hoorn waar ik de verbinding maak met het onderwijs. Mijn passie ligt bij het combineren van dienend leiderschap en ouderschap. Daar ligt een nieuw veld dat ik met en voor NIVSL  ontwikkel.
Mijn werkwijze ontstaat vanuit mijn waarden vertrouwen, vrijheid, plezier, groei en harmonie. Ik stel vragen die aanzetten tot bewustwording, ontwikkeling en verantwoordelijkheid.
Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Saartje

Ik ben de Chief Happiness Officer van NIVSL. Mensen beginnen te glimlachen als ze mij zien. Ik lig graag in de stoel bij het raam. Daar zie ik alles. Of ik drentel door de trainingsruimte en ga lekker bij de groep liggen. Soms doe ik mee in de groep of in coachgesprekken als spiegel voor het proces. Mijn vertrouwen win je door mij de ruimte te geven om mijzelf te mogen zijn.

Inschrijven nieuwsbrief