SERVANT LEADERSHIP voor teams

Een compleet leider worden

Servant Leadership Light

Vijfdaagse incompanytraining

Een verkorte versie van de tiendaagse Servant Leadership Practitioner. Speciaal voor organisaties die praktisch, in-company aan de slag willen met een aantal geselecteerde competenties van dienend leiderschap. Als organisatie wil je graag zoveel mogelijk mensen de kans geven om deel te nemen aan de training Servant Leadership Practitioner, maar dan in een relatief kort tijdsbestek. Ook krijg je graag praktische handvatten om vertrouwen en samenhang in je team terug te krijgen of te verbeteren. Kortom, je gunt iedereen in de organisatie een mensgerichte en inspirerende stijl van leidinggeven.

Waarom deze training?

  • Het is een goede basis om een mensgerichte en inspirerende stijl van leidinggeven verder te ontwikkelen;
  • Het is een verbreding en verdieping van je eigen leiderschap;
  • Het is een praktische handleiding om samensturing in je team te bereiken.

Voor wie: Middenkader leidinggevenden
Groepstraining: minimaal zes, maximaal twaalf deelnemers
Duur: één startdag en twee modules van twee aaneengesloten dagen
Locatie: Haarlem of andere locatie op aanvraag

SERVANT LEADERSHIP voor teams

Als team de schouders eronder?

Teamcoaching

Soms loopt het in een team niet zo geweldig. Soms ronduit stroef. Of er is behoefte aan handvatten om meer verbinding te ervaren met elkaar en het gevoel te hebben dat iedereen met elkaar verantwoordelijk is voor het behalen van resultaten. Soms is er begeleiding bij de onderlinge communicatie nodig, of inzicht in de onderlinge communicatiepatronen en is het belangrijk om aan de hand van een paar eenvoudige modellen elkaar te helpen met versterkende vragen en zo de flow terug te krijgen in het team. Bij de start van teamcoaching leer je elkaar kennen. Zodat je weet waarom iemand reageert zoals hij reageert. En welke patronen er zijn binnen een team en wat de achtergrond ervan is.

Via teamcoaching wordt het mogelijk om een start te maken in ieder transitieproces. Met een paar sessies kun je grote vorderingen maken in deze processen.

Voor wie: Incompanyteams (leidinggevenden met hun medewerkers)
Waar? Florapark, Haarlem of externe locatie in binnen- of buitenland
Duur: op aanvraag
Kosten: op aanvraag

Servant leadership
in vijftien minuten

‘Servant leadership in 15 minuten’ is geen gewoon boek maar een echt doe boek. Het neemt je stapsgewijs mee langs de kenmerken van dienend leiderschap.

Inschrijven nieuwsbrief