Dienend leiderschap: Bijna zover…!

maart 7, 2016

Laatste loodjesNu echt de laatste loodjes. Het boek voor de laatste maal gecontroleerd, digitaal en ook weer ouderwets op papier. Dat leest voor mij toch wel prettig. Het kan dan echt naar de drukker. Wat een geweldig team bij Made in Haarlem!

De webwinkel functioneert nu ook goed, dus als de mailing er later vanmiddag uit gaat kunnen de kaarten worden gekocht.

We zijn in een sneltreinvaart nieuwe dingen aan het leren. We zitten in een hogedrukpan, zo voelt het een beetje, maar onder druk wordt alles vloeibaar en gaat het ook weer stromen. Dat ook wel weer.

Wat een opluchting als alles straks functioneert en vooral als de kaartverkoop goed op gang gaat komen. Is de tekst uitnodigend genoeg, het programma aansprekend dan gaan we de zaal straks goed vullen. Aan mij zal het niet meer liggen 🙂

Iedereen die een groot evenement heeft georganiseerd weet hoe spannend het is om de zaal, waarin 300 mensen kunnen, uitverkocht te krijgen. Ik heb goede hoop dat de social media zijn kracht ook zal laten zien.

De volgende stap is het maken van goede briefings voor onze gastsprekers. Laat ik ze dan toch maar zo noemen.

Monique van Dalfsen (van Allnique) die ons bij dit seminar ondersteunt (wat ben ik blij met haar!) heeft bijna haar bed bij ons staan, zo goed als ik dat op mijn beurt de laatste week ook bij Made in Haarlem het idee had. Kind aan huis.

Vooral voel ik mij een gezegend mens dat ik met zoveel geweldige professionals mag samenwerken.

Fijne dag vandaag!

Misschien ook interessant

december 31, 2020

Loslaten, helen, transformeren en overgave

Loslaten, helen, transformeren en overgaveEen reflectie op afgelopen jaar De laatste dag van het jaar is aangebroken. Wie had kunnen bedenken dat het zo’n enorm turbulent jaar zou worden? Het stond in de sterren geschreven zeggen ze wel eens. Ik las dit najaar de astrologische voorspelling voor 2020 weer eens terug. Ik was hem eigenlijk […]

december 24, 2020

Het transformatiejaar

Het transformatiejaar 2020Nieuwsbrief december  De laatste nieuwsbrief van een bijzonder jaar. Het jaar 2020 stond al van te voren als transformatiejaar aangekondigd. En wát een transformatie is het geworden! Hoewel nog niet alles is afgerond en we nog geen vinkje achter “transformation completed” kunnen zetten, zijn we toch een aardig eind gevorderd. Kerstborrels Rond deze […]

Servant leadership
in vijftien minuten

‘Servant leadership in 15 minuten’. Waarom zijn zoveel mensen naar zichzelf op zoek? Wat doen inspirerende leiders anders? Dit boek helpt je bij jouw reis naar dienend leiderschap.

Inschrijven nieuwsbrief