Dienend leiderschap: Bijna zover…!

maart 7, 2016

Laatste loodjesNu echt de laatste loodjes. Het boek voor de laatste maal gecontroleerd, digitaal en ook weer ouderwets op papier. Dat leest voor mij toch wel prettig. Het kan dan echt naar de drukker. Wat een geweldig team bij Made in Haarlem!

De webwinkel functioneert nu ook goed, dus als de mailing er later vanmiddag uit gaat kunnen de kaarten worden gekocht.

We zijn in een sneltreinvaart nieuwe dingen aan het leren. We zitten in een hogedrukpan, zo voelt het een beetje, maar onder druk wordt alles vloeibaar en gaat het ook weer stromen. Dat ook wel weer.

Wat een opluchting als alles straks functioneert en vooral als de kaartverkoop goed op gang gaat komen. Is de tekst uitnodigend genoeg, het programma aansprekend dan gaan we de zaal straks goed vullen. Aan mij zal het niet meer liggen 🙂

Iedereen die een groot evenement heeft georganiseerd weet hoe spannend het is om de zaal, waarin 300 mensen kunnen, uitverkocht te krijgen. Ik heb goede hoop dat de social media zijn kracht ook zal laten zien.

De volgende stap is het maken van goede briefings voor onze gastsprekers. Laat ik ze dan toch maar zo noemen.

Monique van Dalfsen (van Allnique) die ons bij dit seminar ondersteunt (wat ben ik blij met haar!) heeft bijna haar bed bij ons staan, zo goed als ik dat op mijn beurt de laatste week ook bij Made in Haarlem het idee had. Kind aan huis.

Vooral voel ik mij een gezegend mens dat ik met zoveel geweldige professionals mag samenwerken.

Fijne dag vandaag!

Misschien ook interessant

oktober 6, 2020

Relatiemanagement in je Thuis B.V.

Veel mensen besteden veel tijd aan het opbouwen en onderhouden van relaties. In hun werk volgen ze communicatietrainingen, relatiemanagementopleidingen en hebben regelmatig voortgangsgesprekken met hun medewerkers. Maar hoe gaat dat thuis? In je eigen relatie run je je Thuis B.V. samen met je partner als een directieteam, maar echte aandacht over hoe je de ander […]

september 8, 2020

Veiligheid en vertrouwen in leiderschap: het geheim van Anton van Diermen

Loslaten is essentieel bij leiderschap. Of dat nu leiderschap in organisaties is, persoonlijk leiderschap of ouderschap. De mensen zijn je belangrijkste ‘asset’ in je organisatie. Investeren in hun ontwikkeling, aandacht geven aan hen als mens en een cultuur van vertrouwen creëren is terug te lezen in de cijfers: stijging van productie, minder fouten en dus […]

Servant leadership
in vijftien minuten

‘Servant leadership in 15 minuten’ is geen gewoon boek maar een echt doe boek. Het neemt je stapsgewijs mee langs de kenmerken van dienend leiderschap.

Inschrijven nieuwsbrief