❮ terug naar het overzicht

SERVANT LEADERSHIP voor jou

Jezelf niet langer voorbijlopen?

Nu-ik-coaching!

Tijdens je werk kom je ongetwijfeld weleens situaties tegen die je niet met een collega kunt of wilt bespreken. Een onafhankelijke spiegel, een sparringpartner is wat je nodig hebt om weer verder te kunnen. Als coach kunnen wij die rol voor jou vervullen. Wil je een terugkerende situatie of een (werk)relatie verbeteren? Of bepaalde competenties van dienend leiderschap aanscherpen? Heb je een paar gesprekken nodig voordat je aan de Servant Leadership Practitioner gaat deelnemen? Wij zijn er vol aandacht voor jou.

Afhankelijk van je vraag kiezen we de locatie, binnen of buiten.

Hoe wij coachen

Weg van alle drukte en in een prachtige omgeving tijd voor jezelf hebben om zaken op een rijtje te zetten, te onderzoeken en keuzes te maken. Met vragen die je raken en aanzetten tot actie. Onthaasten en reflecteren, inspiratie en antwoorden vinden. Of je nu een vraag voor jezelf hebt of een vraag met betrekking tot je team of jouw rol hierin, het maakt niet uit. Jij bent je eigen leider. Dienend leiderschap begint bij jou. We kunnen in onze eigen werkruimtes werken, maar ook de duinen of het bos in of het strand op. Letterlijk sparren in de duinen, of zand tussen je tenen.

Leiderschapsthema’s die je mogelijk met ons tegen het licht wilt houden:

 • je hebt het helemaal naar je zin (of niet helemaal) en je wilt toch eens verandering brengen in de wijze waarop je tegen zaken aankijkt en hoe je daarin je keuzes maakt;
 • je zou willen dat je met die ene collega die jou altijd tegen lijkt te werken beter door één deur kunt, maar wat moet je dan anders doen?
 • je hebt een dominante leidinggevende die je altijd maar een stap voor blijkt te willen zijn met jouw taak- en tijdindeling, terwijl je juist naar meer vrijheid verlangt;
 • je rol in de organisatie verandert en jij moet mee veranderen;
 • je hebt eerst een paar aparte gesprekken nodig voordat je mee gaat doen aan de Servant Leadership Practitioner;
 • je wilt bepaalde competenties van dienend leiderschap eens tegen het licht houden of juist aanscherpen, nadat je de Servant Leadership Practitioner al enige tijd geleden hebt afgerond.

Met deze vraagstukken en meer kun je bij ons terecht voor coaching. Wij laten je inzien en ervaren dat je altijd en in iedere situatie leidinggevende bent van in eerste instantie jezelf en dat jij kunt bepalen wat je hebt te doen of te laten. Wij benaderen jouw thema vanuit dienend-leiderschapsperspectief.

Soms zijn één of twee gesprekken al voldoende om weer verder te kunnen.

Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Voor wie: Leidinggevenden en professionals
Locatie: Haarlem, Florapark 11

 

Inschrijven

Jezelf niet langer voorbijlopen?

  Inschrijven

  Jezelf niet langer voorbijlopen?

   Koen van Walsem

   Inschrijven nieuwsbrief