❮ terug naar het overzicht

SERVANT LEADERSHIP voor organisaties

Lerende leiders in een lerende organisatie

Servant Leadership Journey

Servant leadership is voor jezelf al een ontdekkingsreis en dat is het ook voor je organisatie. Op reis naar onbekend gebied is soms prettiger als je een gids hebt die je de weg wijst of de mogelijkheden laat zien en ontdekken. Daarom begeleiden wij jou en je organisatie of team in stappen die passen bij het ontwikkeltempo van de mensen. Versnellen als dat mogelijk is, vertragen als dat nodig is. Geen mens, geen team of groep is hetzelfde. Maar de stip op de horizon blijft.

Met inspiratiesessies of workshops, maar ook met de tijdelijke aanwezigheid van Eric of Arlette in je organisatie voor een of meerdere dagdelen per week om specifiek hierop te coachen, behoort tot de mogelijkheden. In samenwerking met onder anderen jou en je hr-afdeling ontwikkelen wij een route met verschillende tussenstops en meetpunten. Servant leadership is, zoals Robert Greenleaf al zei, “meeting the needs of others”. Maatwerk pur sang dus.

Wij helpen je op weg en helpen je onderweg, totdat je organisatie het zelf oppakt. Met elkaar op reis naar de stip op de horizon, maar ieder op zijn eigen weg, met alle omwegen en obstakels die zij individueel op hun pad zullen tegenkomen.

Voor wie: Organisaties die dienend leiderschap in de hele organisatie willen ontwikkelen
Duur: variabel
Locatie: eigen werklocaties van de organisatie
Investering: maatwerk

Gesprekken worden ingepland in overleg

Inschrijven

Lerende leiders in een lerende organisatie

    Inschrijven

    Lerende leiders in een lerende organisatie

      Rogier Trampe

      Inschrijven nieuwsbrief