❮ terug naar het overzicht

SERVANT LEADERSHIP voor organisaties

Interactief kennismaken met dienend leiderschap

Workshops

Als je deelneemt aan een workshop van NIVSL ontvang je niet alleen inspiratie. Je krijgt in de oefeningen ook stof tot nadenken en verdiepen. Wij houden je een spiegel voor, soms letterlijk, en jij zet een stap in je ontwikkeling. Dat is best een gedurfde uitspraak, maar als jij de moed hebt om echt mee te doen, dan weten wij dat de inzichten kunnen binnenkomen en je er mee aan de slag gaat.

Hoe werkt het? Jij komt met een onderwerp of thema, wij maken een inspirerend dagprogramma, of dagdeelprogramma, vanuit de invalshoek van dienend leiderschap. Je weet zeker dat je de inzichten meteen kunt toepassen, doordat we ervaringsgericht werken en niet theoretisch. De groep deelnemers kan bestaan uit teams of afdelingen, maar ook uit leidinggevenden of professionals uit de gehele organisatie.

De workshop kan gehouden worden bij NIVSL in Haarlem. Daar hebben we de ruimtes die rust brengen, huiselijk aanvoelen en vertrouwen en delen bevorderen. In Haarlem werken wij met groepen tot twaalf mensen. Of we geven de workshop bij jou in je organisatie. In dat geval bekijken we welke ruimte het meest geschikt is. Of we kijken naar een externe locatie die aansluit bij de behoefte en wat we willen bereiken met de workshop of inspiratiesessie.

Gesprekken worden ingepland in overleg

Inschrijven

Interactief kennismaken met dienend leiderschap

    Inschrijven

    Interactief kennismaken met dienend leiderschap

      Sharon Portegies

      Inschrijven nieuwsbrief