Rust zal je redden: gratis NIVSL Inspiratiemeetings via ZOOM

maart 18, 2020

Gratis NIVSL Inspiratiemeetings via ZOOM

Dienend leiderschap ten voete uit. Zó blijf je zelf een baken van rust.
auteur: Arlette Bout

UPDATE: starttijd om 08.30 uur

Wat doe je in tijden waarin zorgvuldigheid lijkt om te slaan in paniek? Wat doe je als naderend onheil op je afstormt en je de impact totaal niet kunt overzien?

Welke rol heb jij als dienende leider?

Vanuit het dienende perspectief vraagt het om goed te luisteren. Naar je eigen onderbuik, en daar zorgvuldig het onderscheid te maken tussen je eigen energie en die van een ander. Je eigen zorgen en de angst van de ander.
Het is van belang om die twee uit elkaar te halen. Want als je je laat leiden door de angst en zorg van anderen raak je je eigen pad en kracht kwijt. Slechts het eigene dragen maakt sterk!

Vanuit het leiderschapsperspectief zul je stevige beslissingen moeten nemen gericht op leven en overleven.
En mag je ook de boodschap van zingeving niet vergeten. Een enorme uitdaging. En daarom is het extra van belang om goed te blijven voelen en niet ‘in je hoofd te schieten’.

Goede en krachtige leiders blijven in contact met zichzelf en stralen rust en vertrouwen uit.

Rust zal je redden. Hoe zorg jij voor je eigen rust zodat je de juiste beslissingen kunt blijven nemen?

We begrijpen je en gaan je helpen!

Kalmte en rust vanaf je eigen laptop

Als je trainingen of broedplaatsen bij ons hebt gevolgd dan weet je dat bij ons aan het Florapark in Haarlem altijd een serene sfeer heerst. Waar je op adem kunt komen en ruimte voor reflectie en kalmte ervaart.

De komende weken (laten we daar voorlopig vanuit gaan) is het niet mogelijk om dat fysiek bij ons te halen. Maar wél als we gebruik maken van ZOOM. Een online-tool om bij elkaar te komen.

En dat is wat we jou willen geven. Tijd om die rust te ervaren. Je dag ermee te starten zodat je vanuit rust en vertrouwen je werk kunt doen. En dat gaan we een paar ochtenden in de week doen, maar dan vanachter je eigen laptop. In 15-20 minuten slechts.

NIVSL Inspiratiemeeting 19 maart om 09.00 uur

We nodigen je uit om komende donderdag 19 maart om 09.00 uur klaar te zitten voor onze eerste Zoom-inspiratiemeeting. Gratis uiteraard.

Arlette zal in deze eerste online-bijeenkomst een oefening met jullie doen waarmee je van binnenuit weer die rust gaat ervaren. Zodat je zelf weer die betrouwbare rots in de branding kunt zijn voor je team, je gezin en je optimaal voor jezelf zorgt.

Hoe doe je mee via ZOOM

Om mee te doen kun je je aanmelden voor de ZOOM-call. Installeer de ZOOM-tool op je laptop of telefoon. Het is gratis en kost alleen een paar minuten tijd. Doe dit wel van te voren en niet vlak voor de bijeenkomst start. Je kunt aanmelden via je e-mailadres, via Google of Facebook.

Op de dag zelf klik je een paar minuten van te voren op deze link  of op de afbeelding hieronder om de call te starten. Er is geen password nodig.

Aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van de volgende Inspiratiemeetings? Meld je dan hier aan.

 

We nodigen je van harte uit om mee te doen en hopen je te zien!

Misschien ook interessant

januari 23, 2024

Teamwaarden als bouwstenen voor gezonde en hechte teams

Teamwaarden vormen de bouwstenen voor een gezonde teamcultuur en spelen een cruciale rol in teamontwikkeling. Door te investeren in het definiëren, communiceren en naleven van deze waarden, kunnen teams gedijen in een omgeving die gebaseerd is op vertrouwen, samenwerking en gemeenschappelijk succes.

oktober 24, 2023

Loslaten om vooruit te komen

Oude beelden, patronen, en overtuigingen loslaten om vooruit te komen vraagt de moed om te starten en het ongemak wat erbij komt kijken te verduren. Stukje bij beetje loslaten en zo stap voor stap vrijer en autonomer worden als mens en als leider.

Servant leadership
in vijftien minuten

‘Servant leadership in 15 minuten’ is geen gewoon boek maar een echt doe boek. Het neemt je stapsgewijs mee langs de kenmerken van dienend leiderschap.

Inschrijven nieuwsbrief