On the move!

juni 10, 2022

On the move!
NIVSL gaat verhuizen

Onze adresgegevens zijn gewijzigd.

Wij zijn verhuisd van Noord-Holland naar Noord-Brabant. Van de stad naar een dorp, van de zee naar de rivier, maar nog altijd de prachtige natuur van bos en duinen in de nabije omgeving voor onze programma’s.

Wijk en Aalburg ligt in het Land van Heusden en Altena, op 20 minuten vanaf ‘s-Hertogenbosch, de Efteling en vlakbij de Loonse en Drunense duinen. 

Ons nieuwe adresgegevens vanaf 1 augustus:

BEZOEKADRES

Perzikstraat 12
4261 KD Wijk en Aalburg

POSTADREs

Postbus 8
4260 AA Wijk en Aalburg

 

 

Misschien ook interessant

december 15, 2021

Helpjunkies

Zet jij jezelf op nummer 1?Zuurstofmasker op! Wat een lastige vraag kan dat zijn! Zeker als je gewend bent om vooral voor anderen te zorgen of klaar te staan, of dat nu in de privésfeer is of dat het op je werk is.  Het is natuurlijk van belang om je te realiseren dat je rekening ‘moet’ […]

oktober 31, 2021

Allemaal eikels!

Allemaal eikels! Wat doe je ermee? Het mag duidelijk zijn dat het echt herfst is geworden. De een houdt ervan de ander heeft er een hekel aan. Regen, temperatuur naar beneden en flinke harde wind. Takken en bladeren waaien van de bomen. Zo langzamerhand worden de echte vormen van de bomen zichtbaar omdat het contour […]

Servant leadership
in vijftien minuten

‘Servant leadership in 15 minuten’. Waarom zijn zoveel mensen naar zichzelf op zoek? Wat doen inspirerende leiders anders? Dit boek helpt je bij jouw reis naar dienend leiderschap.

Inschrijven nieuwsbrief