On the move!

juni 10, 2022

On the move!
NIVSL gaat verhuizen

Onze adresgegevens zijn gewijzigd.

Wij zijn verhuisd van Noord-Holland naar Noord-Brabant. Van de stad naar een dorp, van de zee naar de rivier, maar nog altijd de prachtige natuur van bos en duinen in de nabije omgeving voor onze programma’s.

Wijk en Aalburg ligt in het Land van Heusden en Altena, op 20 minuten vanaf ‘s-Hertogenbosch, de Efteling en vlakbij de Loonse en Drunense duinen. 

Ons nieuwe adresgegevens vanaf 1 augustus:

BEZOEKADRES

Perzikstraat 12
4261 KD Wijk en Aalburg

POSTADREs

Postbus 8
4260 AA Wijk en Aalburg

 

 

Misschien ook interessant

januari 23, 2024

Teamwaarden als bouwstenen voor gezonde en hechte teams

Teamwaarden vormen de bouwstenen voor een gezonde teamcultuur en spelen een cruciale rol in teamontwikkeling. Door te investeren in het definiëren, communiceren en naleven van deze waarden, kunnen teams gedijen in een omgeving die gebaseerd is op vertrouwen, samenwerking en gemeenschappelijk succes.

oktober 24, 2023

Loslaten om vooruit te komen

Oude beelden, patronen, en overtuigingen loslaten om vooruit te komen vraagt de moed om te starten en het ongemak wat erbij komt kijken te verduren. Stukje bij beetje loslaten en zo stap voor stap vrijer en autonomer worden als mens en als leider.

Servant leadership
in vijftien minuten

‘Servant Leadership in 15 minuten’. Een prikkelende titel die dwingt tot nadenken over dienend leiderschap. Heb je haast dan kun je er beter niet aan beginnen.

Inschrijven nieuwsbrief