❮ terug naar het overzicht

SERVANT LEADERSHIP voor jou

Servant Leadership Proeverij – persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

Heeft je partner bij ons de opleiding Servant Leadership Practitioner gevolgd en ben je nieuwsgierig geworden naar jouw eigen persoonlijke waarden en hoe jij ook beter voor jezelf kunt zorgen? Dan is de Proeverij wellicht voor jou een uitkomst!

Me-time

Bij de Servant Leadership Proeverij ligt de nadruk op het  (verder) ontwikkelen van je persoonlijke leiderschap. Uiteindelijk is persoonlijk leiderschap de basis van al het leiderschap in de wereld. Wie goed voor zichzelf kan zorgen, dienend kan zijn naar zichzelf, is ook een betere medewerker, leidinggevende, partner, ouder, etc.

Op vier zaterdagen ga je aan de slag met je persoonlijke waarden, verbindende communicatie, en oordeelvrij luisteren.

Persoonlijke Waarden

Stel je voor dat je een onbeschreven blad zou zijn, welke waarden zou je dan kiezen als kompas? Geen beperkende overtuigingen en aangeleerde waarden van anderen, maar je eigen vrije keuze. Wat betekenen deze waarden dan voor je manier van handelen, de afwegingen die je maakt bij de diverse keuzes in je leven en in je werk. Je gaat het merken en erover in gesprek. Met je groepsgenoten, maar ook thuis gaan jullie er weer over in gesprek.

Emotionele en psychologische intimiteit

Veel mensen hebben niet geleerd om te praten over gevoelens en emoties. Zelfs gedachten, behoeftes en verlangens zitten diep weggestopt. Maar ze spelen wel degelijk een cruciale rol in je leven. Alles wat we wegstoppen of geen aandacht geven gaat zijn aandacht opeisen en kan soms ongeleid naar buiten komen in de schuurmomenten in relaties, of dat nu een werkrelatie is of je privérelatie. Klagen gaat vaak over niet ingevulde behoeftes, maar hoort niet bij persoonlijk leiderschap en verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Contact leren maken met je eigen binnenwereld en daarover reflecteren en het gesprek aangaan met anderen helpt je stappen te zetten naar meer vrijheid. Je kunt weer gaan ontmoeten in plaats je tegenkomen.

Wat leer je?

In deze vierdaagse training leer je je persoonlijke waarden te kiezen en invulling te geven. Je leert verbinding te maken met je emotionele en psychologische intimiteit en te spreken vanuit je hart. Je leert grenzen aan te geven waardoor je meer ruimte voor jezelf krijgt, zonder dat je daarmee de verbinding met anderen verliest.
Kenmerkend is met elkaar de verdieping zoeken, vertragen en je durven te laten raken. Het effect is daarna nog lange tijd merkbaar.

Voor wie: Partners van Alumni Servant Leadership Practitioner en andere lerende leiders 
Locatie: Wijk en Aalburg
Duur: vier zaterdagen 10.00 uur – 15.30 uur
Investering: € 1.097,00 inclusief btw, koffie, thee en lunch

Trainingsdata

Winter

 • 11 januari 2024
 • 8 februari 2024
 • 29 februari 2024
 • 28 maart 2024

Voorjaar

 • 14 maart 2024
 • 4 april 2024
 • 25 april 2024
 • 16 mei 2024

Inschrijven

Servant Leadership Proeverij – persoonlijk leiderschap

  Inschrijven

  Servant Leadership Proeverij – persoonlijk leiderschap

   Auke Dijkstra

   Inschrijven nieuwsbrief