❮ terug naar het overzicht

SERVANT LEADERSHIP voor organisaties

Vertragen en verdiepen in frankrijk voor strategisch leiders

Verdiepingsweek Servant Leadership

Speciaal voor directie en bestuur hebben wij een compact programma ontwikkeld op schitterende locaties in Frankrijk en Nederland: de verdiepingsweek Servant Leadership voor Strategisch Leiders.

Je neemt op strategisch niveau beslissingen met enorme impact. Hoe doe je dat dienend, of hoe kun je dan dienend blijven? Wat betekent het als je dienend leiderschap wilt introduceren in jouw organisatie? Wat moet je dan loslaten en hoe doe je dat? Wat wordt er zichtbaar als je dienend leiderschap bezigt in daden en niet alleen in woorden? En als dienend leiderschap ook betekent dat je moet aansluiten bij de behoefte van medewerkers, hoe ga je dan om met de behoefte van je aandeelhouders of je eigen wens om te groeien en dat ook nog in hoog tempo? Wat vraagt dat van jou en je team? Deze vragen houden je onder andere bezig als je inzoomt op dienend leiderschap in jouw positie.

Deze verdiepingsweek is er om te voldoen aan de behoefte om daar kort en krachtig mee aan de slag te gaan, vanuit de inhoud van dienend leiderschap. Een vijfdaagse week in Frankrijk en een tweedaagse bijeenkomst in Nederland. Ook om jezelf te laten inspireren en tijd te gunnen om te reflecteren in een rustige en groene omgeving. Met ruimte om te dwalen en op sportieve wijze te ontspannen: zwemmen, tennissen of een paar holes lopen, het kan allemaal in de heuvels van de Dordogne.

Hoe prettig is het dat je met je eigen team of bestuur in een relatief kort tijdsbestek niet alleen kennis kunt maken met dienend leiderschap, maar ook direct de diepte in kunt gaan? Je kunt tegen een stootje en je bent gewend om te reflecteren op je eigen leiderschap en zoekt die spiegel actief op. Met stevige coaches die gepokt en gemazeld zijn op het gebied van dienend leiderschap.

Je geeft het goede voorbeeld aan je organisatie en je klanten als je dienend leiderschap wenst te ontwikkelen en je zelf ook wilt leren voorop te gaan in die beweging. Het herijken van je eigen leiderschap en het verrijken met de ervaring met dienend leiderschap.

Waarom deze verdiepingsweek?

  • Met je eigen directieteam of bestuur voorgaan in de nieuwe koers met dienend leiderschap
  • In een week met elkaar de diepte in gaan en groeien als hecht team
  • Inzichten verruimen om in te spelen op hedendaagse behoeften en uitdagingen
  • Je voorbeeldrol als dienend leider inspirerend invulling geven

Voor wie: Directie en bestuur
Deelnemers: minimaal zes
Duur: een intensieve week (vijftien dagdelen) in de Dordogne en een tweedaagse bijeenkomst (vijf dagdelen) in Nederland
Investering: € 7.450,00 per persoon, exclusief btw en reiskosten, inclusief verblijf
Locaties: Frankrijk (Dordogne) en Nederland

Gesprekken worden ingepland in overleg

Inschrijven

Vertragen en verdiepen in frankrijk voor strategisch leiders

Inschrijven

Vertragen en verdiepen in frankrijk voor strategisch leiders

Wendy Freriks

Inschrijven nieuwsbrief