❮ terug naar het overzicht

SERVANT LEADERSHIP voor organisaties

Aan tafel

Servant Leadership Dialoogtafel

Een nieuwe koers varen met je team of organisatie, een langer lopende irritatie binnen je team. Het zijn onderwerpen die je het liefst buiten je gewone werkomgeving eens tegen het licht wilt houden. Met deskundige begeleiding waar dat nodig is. Met de juiste vragen om beweging te bevorderen.

Aan de dialoogtafel bij NIVSL worden die goede gesprekken gevoerd, de juiste vragen gesteld en wordt oordeelvrij geluisterd. Op die manier kunnen verbindingen worden hersteld of juist verstevigd. Het is dé plek waar je met je team eens op je gemak kunt gaan zitten om in een rustige omgeving zaken te bespreken waar je de tijd voor wilt hebben en nemen. Om bijvoorbeeld een nieuwe koers te bepalen, of met elkaar de diepte in te gaan over een bepaald onderwerp. En waar je ook begeleiding krijgt vanuit het dienend-leiderschapsperspectief.

Aan deze tafel wordt onderzocht en verkend, ben je nieuwsgierig naar wat de ander bezighoudt en kom je gezamenlijk tot een goede richting, die je team verder helpt naar jullie gewenste toekomst.

Voor wie: Incompanyteams (leidinggevenden met hun medewerkers)
Waar: Florapark, Haarlem of externe locatie
Duur: op aanvraag
Kosten: op aanvraag

Gesprekken worden ingepland in overleg

Inschrijven

Aan tafel

Inschrijven

Aan tafel

Wendy Freriks

Inschrijven nieuwsbrief