Wat is onze reis?

NIVSL is opgericht door Eric Stecher (1962) en Arlette Bout (1967). Vanaf 2002 zijn zij als zelfstandigen bezig met management en leiderschap. In 2006 kwam dienend leiderschap op hun pad en hebben zij met verschillende partners samengewerkt. Eric en Arlette besloten in 2011 om hun eigen weg te gaan met dienend leiderschap.

Zij wilden meer intuïtie en compassie toevoegen aan management en leiderschap en dit nadrukkelijker een plek geven. Ze leggen hiermee bewust de relatie met het oorspronkelijke gedachtegoed van Robert Greenleaf over dienend leiderschap en verwerken de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van persoonlijk leiderschap in hun trainingen.

Waar doen wij het voor?

Onze visie en missie is om de mens achter de leider te versterken en te laten groeien. Daardoor, zo is onze ervaring, groeien de mensen om hem of haar heen en de organisatie ook. De resultaten volgen dan bijna vanzelf. Het is onze bijdrage aan een betere samenleving.

Wat is ons kompas?

Bezieling – Verbinding – Ruimte – Grenzen verleggen – Groei

Bezieling: wij openen onvoorwaardelijk ons hart voor wie je bent, bij ons ben je altijd welkom.
Verbinding: wij verbinden hoofd met hart en handen, en mensen onderling.
Ruimte: dienend leiderschap begint bij jezelf de ruimte gunnen om te worden en te zijn wie je in wezen bent, om je te ontwikkelen in jouw tempo en op jouw manier.
Grenzen verleggen: wij prikkelen je om je grenzen te verleggen en je manier van denken te verruimen.
Groei: alles wat wij doen is gericht op de groei van jou als persoon en je organisatie, iedere dag een stapje.

Inschrijven nieuwsbrief