VIP-sessie

Ben je (senior) manager en wil je in korte maar krachtige sessie geholpen worden bij het proleem of dilemma waar jij al zo lang mee hebt te maken en nog steeds geen oplossing voor hebt gevonden, zonder je te committeren aan een lang traject? Dan is een VIP-sessie voor jou misschien het juiste middel.

Tijdens de VIP-sessie gaan wij (Eric Stecher en Arlette Bout) gezamenlijk met jouw vragen en dilemma’s aan de slag. Exclusieve en onverdeelde aandacht voor jou van twee coaches die ieder op hun eigen manier naar jou luisteren en jou de vragen stellen die je verder gaan brengen, “aha” momenten en vooral rust en (zelf)vertrouwen zullen geven.

Met een opgeruimd hoofd en de belangrijkste punten om te doen en vooral te laten vervolg je je weg weer. Natuurlijk sluiten we de sessie niet af zonder een heerlijke lunch. Download hier de folder VIP sessie Sparren in de duinen en meld je aan.

Ben jij professional? Dan hebben wij voor jou een andere versie, de zogenaamde “Zand tussen je tenen-sessie’. Twee coachsessies in de duinen begeleid door een van de twee coaches. In de natuur aan de slag met jouw vragen en behoefte. De wind door je haren en daarna met een opgeruimd en fris hoofd weer verder je weg vervolgen. Download hier de folder Zand tussen je tenen sessie en meld je aan.

“Op woensdag 27 augustus ben ik samen met Eric en Arlette gaan “sparren in de duinen”. Na in 2013 de “life-changing” Servant Leadership Practitioner (SLP) gevolgd te hebben, merkte ik dat ik behoefte had aan opfrissing en onderhoud van de opgedane kennis en vaardigheden. En daarin voorzag de coaching sessie ruimschoots. Weg van alle drukte en in een prachtige omgeving spraken we 4 uur lang over SLP vaardigheden als onbevooroordeeld luisteren, aandacht geven, vertragen, mild zijn voor jezelf, heel maken en rentmeesterschap. Vaardigheden die door de waan van alledag bij mij dreigden weg te zakken, maar na de wandeling door de duinen weer op scherp zijn gezet. Eric en Arlette raken regelmatig op de voor hen karakteristieke onderzoekende en vragende wijze de kern van de problematiek die we bespraken. Ze confronteren en dragen op inspirerende wijze bij aan het zoeken naar oplossingen. Na afloop was het resultaat dat ik weer duidelijk voor ogen heb wat mij te doen staat om mijn dromen te kunnen realiseren en mij als persoon verder te ontwikkelen. Bovendien was het resultaat een uitgesproken rustgevend gevoel” – dr. Reinier M. van Hest