Trainingen & Workshops

In de loop der jaren hebben wij een inspirerend, divers en volwaardig programma op het gebied van Servant Leadership ontwikkeld. Al onze trainingen en workshops zijn van hoge kwaliteit. Persoonlijke aandacht staat centraal, zowel voor, tijdens als na de opleiding of training. Onze trainingen en workshops kunnen wij voor teams en organisaties ook op maat maken.

Servant Leadership voor Strategische Leiders©
Een compacte verdieping op leiderschap voor directeuren en bestuurders op schitterende locaties in Frankrijk en Nederland waarin de deelnemers worden geprikkeld en gestimuleerd om te vertragen en na te denken alvorens te handelen en verbreding van inzicht en diepgang belangrijker zijn dan snelheid. Het programma laat boekenwijsheid achter zich en de academische traditie van vorming en verdieping van persoonlijke talenten wordt aangevuld met de rijkdom aan ervaring van deelnemers en begeleiders.

Download de Folder studieweek Servant Leadership voor Strategische Leiders Essendieras.

Servant Leadership Practitioner©
Een inspirerende 10-daagse training waarin je de 10 competenties van Servant Leadership ontwikkelt en leert werken met de Cultuur-& Leiderschapscyclus© als leidraad voor veranderingsprocessen. Kenmerkend is dat het “life changing” is voor persoonlijk leiderschap.
Download de Folder Servant Leadership Practitioner  of het uitgebreide Informatie en inschrijfformulier Servant Leadership Practitioner 2018.

Spiritualiteit in Business©
Een vernieuwende en bezielende 2-daagse training waarin je leert om je spiritualiteit op een praktische wijze te ontwikkelen, te verbinden aan je leiderschap en te integreren in je dagelijkse praktijk. Vind de inspiratiebron in jezelf! Deze training is los te volgen, maar maakt ook deel uit van de certificering tot Servant Leadership Master Practitioner©.
Download de Folder Spiritualiteit in Business.

LeiderschapsAtelier workshops
Tijdens de workshops in het leiderschapsatelier wordt kennis, expertise en creativiteit gecombineerd met ruimte voor experiment. Populaire onderwerpen zijn luisteren, inzet voor de groei van mensen en rentmeesterschap, belangrijke thema’s binnen het dienend leiderschap. Neem contact op voor de mogelijkheden voor je team of organisatie.Ga hier naar de startdata of terug naar onze diensten. Bekijk alvast wat beelden om een indruk te krijgen:

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren