Eric Stecher

Eric Stecher (1962)

Van oorsprong ben ik chemisch technoloog en bedrijfskundige en ik heb vanaf 1986 internationale rollen vervuld als commercieel manager,  business developer en als projectmanager in verschillende technisch-commerciële organisaties.

Verandering is de enige constante in mijn leven en heeft mij in de organisaties waarin ik werkte altijd gefascineerd. Ik heb geleerd er mee om te gaan en deel graag met anderen hoe ik dat doe.

Vanaf 2006 heb ik mij geschoold in de begeleiding van deze processen en gespecialiseerd in servant leadership en geef ik de training Servant Leadership Practitioner, verzorg ik gastcolleges en coach ik directeuren, leidinggevenden en professionals met (persoonlijk) leiderschap.

Ik mag graag ‘comfort omwoelen’, neem niets als vanzelfsprekend aan. Mijn vragen zijn doorgaans stevig en zetten aan tot zelfreflectie. Op deze manier begeleid ik ook organisaties met hun transitie.

Mijn aanpak is rustig, spiegelend, stevig en verbindend. Mijn morele kompas zijn mijn persoonlijke waarden. Ze zijn merkbaar voor de mensen met wie ik werk: vertrouwen, verbinding, bezieling, daadkracht, grensverleggend.

Meer over mij lees je op mijn LinkedIn profiel

Telefoon: 06 28886725
E-mail: eric @ nivsl.nl